
Askeri alanda yerlileşmede önemli bir adım daha attık! Uluslararası Savunma Sanayii Fuarının 15.si IDEF’21 geçtiğimiz hafta İstanbul Tüyap’ta gerçekleşti. Fuara 83 ülkeden 1.238 firma, 169 heyet, 613 heyet üyesi ve 28 Bakan katıldı. PALS Electronics bu prestijli katılımcılardan biriydi. PALS Standında sergilenen PALS PMA-90 ve PAC-550, Paradigm Swarm Terminali, ETL Systems Hurricane RF Matrix ve Şasi Üzerinde Genius Yukarı/Aşağı Dönüştürücüler Modülü, PALS’in en yeni hareketli anteni POMA-55 ile birlikte sergilendi.
PALS, IDEF’21’in son gününde, Cumhurbaşkanlığı Başkan Yardımcısı Dr. Celal Sami Tüfekçi’yi standında ağırladı. PALS CEO’su Ahmet Sucu ve Dr. Cemal Sami Tüfekçi, PALS Military serisi antenlerin yerli katkı payı oranını ve Türk teknolojisindeki milli imalat atılımının öneminden konuştu. PALS 1995 yılından bu yana dünya pazarına sunduğu ticari antenlerini bu atılım ile askeri standartlarda Türk ordusunun yanısıra farklı ordular için de imal etmeye başlamıştı.
PALS, %92 yerli içerik oranı ile askeri tip Türk Uydu Haberleşme Antenlerinin geliştirilmesinde ve bunların dünyanın farklı ülkelerine teslimatında en yüksek yerli içerik oranını elde edebilen tek Türk üreticisidir. 2020 yılı itibariyle Türkiye Savunma Bakanlığı’nın önemli bir sağlayıcısı haline gelen PALS Elektronik aynı zamanda 2015 yılından bu yana Aselsan’ın alt yüklenicisidir. 2015 yılı itibariyle PALS Military serisi uydu antenleri NATO Stok Numarasını ile tanımlanarak NATO Ülkelerinin tedarikine hazır hale gelmiştir. Bu arada PALS Tesisleri NATO Güvenlik Sertifikası gerekliliklerine uyarlanmış ve NATO Tesis Güvenliğine sahip olma özelliğini kazanmıştır.
Bilim insanından açıklama: Koronavirüs yeni adı Kovid-22 İsviçre'de immünolog olarak görev yapan doktor Sai Reddy,1
TRT 1 ekranlarının sevilen ve her Cumartesi akşamı saat 20.00 da yayınlanan dizisi Gönül Dağı1
Gelecekte Dünyayı Çok Farklı Bir Yer Haline Getirecek 6 Fikir ,her gün dünyanın her yerinden1
Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu hemen sen yap.